Ga naar de inhoud

Zenergy Leefstijl- & Vitaliteitscoaching

 

 

Tijdens onze trainingen voor medewerkers merken wij dat best vaak voorkomen kan worden dat de emoties van klanten hevig oplaaien. Cruciaal hierbij is een rustige uitstraling van de medewerker die de klant te woord staat. En… het gevoel bij de klant dat de medewerker hem/haar echt wil helpen, noem het ‘energie.’

We merken in de trainingen ook hoe groot de impact is van het communiceren het boze, heftige, agressieve klanten. Dit geeft veel stress, bovenop de ‘reguliere’ spanning vanuit het werk. In deze krappe arbeidsmarkt wordt van elke medewerker immers veel gevraagd. Vanuit stress maken veel mensen ongezonde leefstijlkeuzes: slecht eten, minder bewegen, meer alcohol, meer roken, minder ontspanningstijd en ga zo maar door. Dit verhoogt de stress en verslechtert de gezondheid: een vicieuze cirkel dus.

Om mensen te helpen uit die cirkel te komen  introduceren wij Zenergy leefstijl- en Vitaliteitscoaching. Het doel van de coaching: relaxter, energieker en gelukkiger door een gezonde leefstijl. Niet een leefstijl die je eventjes volhoudt maar structurele leefstijlverandering. De coaching is zowel bedoeld voor particulieren als voor medewerkers van bedrijven en andere organisaties.

Net als de trainingen van Practice is de coaching:

  • Gericht op verandering in de praktijk (het dagelijks leven)
  • Praktisch: duidelijk en no-nonsence
  • Gericht op veel doen/veel oefenen (je leefstijl is een diep ingesleten gewoonte die alleen veranderd kan worden door een nieuwe gewoonte intensief te herhalen)

Meer weten over Zenergy? ga naar www.zenergyleefstijl.nl