Ga naar de inhoud

Initiatiefnemer

Practice trainingen is een initiatief van Bart Seijnder.  Bart is een enthousiaste, positieve, actieve trainer-coach, die in dit vak is beland na een carrière als Bedrijfskundige  (drs.), marketeer, accountmanager en manager.

Hij werkte eerst jaren als trainer en senior consultant bij Cirquest en Schouten en Nelissen, waar hij de portefeuille ‘lastige gesprekken’ onder zijn hoede had. Zijn specialisatie was Omgaan met emotionele en agressieve klanten’. Door de tientallen trainingen die hij verzorgde ontwikkelde hij steeds meer zijn  eigen idee over ‘hoe een écht nuttige training in elkaar zou moeten zitten.’ Vanuit die overtuiging begon hij 1 oktober 2017 voor zichtzelf, met Practice trainingen en coaching. Met ‘Practice’ ondersteunt hij sindsdien vele organisaties in het omgaan met lastige klanten, weertand, agressiviteit en je eigen spanning en stress.   

Bart is iemand die zich altijd wil blijven ontwikkelen en verrijken hij is altijd wel bezig met een studie of opleiding. Vanaf 2017 studeerde hij Psychologie aan de Open Universiteit, deed een opleiding zelfmoordpreventie, is inmiddels geschoold en ervaren als trainingsacteur en rondde in mei 2022 een opleiding tot leefstijl- en vitaliteitscoach af.  Vanaf 1 januari 2023 biedt bi met Practice trainingen nu ook Zenergy Leefstijl- en vitaliteitscoacing aan. Onder het motto: energieker, relaxter en gelukkiger door een gezonde leefstijl..

Bart is hands-on, zeer leergierig en hij houdt van afwisseling. In zijn werkzame leven was hij actief in tal van branches. Hij werkte voor een uitgeverij, voor banken en verzekeraars, voor de Rijksoverheid, in de bouw, als tomatenplukker en karikatuurtekenaar, voor een marketingbedrijf, voor ziekenhuizen en andere zorginstellingen, gemeenten, multinationals en talloze winkelketens. Hij kan goed aansluiting maken met zowel managers als medewerkers op alle niveaus.

 Bart werkt bij Practice trainingen samen met de beste trainers en trainingacteurs die hij in zijn trainingscarrière heeft leren kennen.

Klanten over Bart

Home