Ga naar de inhoud

Training Van voornemen naar volhouden

Verander je gewoonten, verrijk je leven

 

 

 

 

 

Goede voornemens, we maken ze allemaal wel eens: meer sporten, minder snoepen, relaxed gaan leven of stoppen met roken. Ze zijn gemakkelijk gemaakt en veel moeilijker vol te houden. Wist je dat mensen die op 1 januari een goed voornemen maken, dit gemiddeld maar tot 12 januari volhouden. We noemen dit niet voor niets ‘Sjaak Afhaak-dag’. Maar één op de zes Nederlanders houdt zijn goede voornemen een heel jaar vol.

Een keertje afhaken kan geen kwaad, maar als iets je keer op keer niet lukt begin je toch van jezelf te balen. Je vindt jezelf een zwakkeling, gaat juist meer snoepen, roken of drinken en besluit je volgende poging een jaar uit te stellen (of helemaal te stoppen met goede voornemens maken!).

Daarmee doe je jezelf tekort, want wees nu eerlijk: die goede voornemens maak je niet voor niets. Dat doe je omdat je huidige levenspatroon je geen goed doet: je bent ongezonder, minder gezellig of minder gelukkig dan je zou willen. Het wel volhouden van een voornemen betekent voor veel mensen een complete verandering van hun leven: ze zijn gelukkiger, gezonder, relaxter, trots dat ze hun leven hebben omgegooid en vol vertrouwen dat ze dit ook op andere vlakken kunnen doen (en ze slagen hier ook nog eens in!)

Wij weten hoe je goede voornemens wél kun volhouden en je leven ingrijpend kunt veranderen.

Wil jij dat ook? Ga naar vanvoornemennaarvolhouden.nl