Ga naar de inhoud

Topjaar voor Practice: iedereen zeer bedankt en veel gezondheid, geluk en gezelligheid voor 2023!

Het kan nog net: heel even terugblikken voordat de spotlights volledig op 2023 worden gericht: 2022 was een absoluut topjaar voor Practice trainingen en ik wil iedereen die geholpen heeft dit mogelijk te maken hier zeer hartelijk voor bedanken.  Bedankt dus: alle trainingsacteurs, trainers, HR-afdelingen, beleidsmakers, medewerkers van huishoudelijke diensten en vooral deelnemers voor de mooie trainingen die we hebben mogen verzorgen en vooral voor het effect daarvan op de werkvloeren van bijvoorbeeld de Hornbach-vestigingen in Nederland, de gemeente Enschede, GBTwente, de gemeente Wierden en Medisch Spectrum Twente

Sinds onze start in 2017 trainden we nog nooit zoveel deelnemers in het effectief omgaan met weerstand, lastige klanten en spanning en emoties (van jezelf en van de ander). We hopen de stijgende lijn in 2023 door te zetten!

 Ook hopen we in 2023 met onze nieuwe tak Zenergy Leefstijl- en Vitaliteitscoaching veel mensen een energiek, relaxed en gelukkig jaar te bezorgen door een net wat gezondere leefstijl.

Nu gaat de focus echt helemaal op 2023. Een heel mooi jaar allemaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *