Ga naar de inhoud

Learning on the job met onze SPORT-methode

Het belangrijkste deel van onze praktijktrajecten is het ‘on the job’ leren. Medewerkers én leidinggevenden leren immers het meeste en het beste tijdens hun werk.  We gebruiken onze SPORT-methode om ze ‘on the job’ aan hun leerdoel te laten werken. Heel praktisch, kort en haalbaar. SPORT komt voort uit vele honderden uren praktijkervaring, gemixt met echt bewezen wetenschappelijke inzichten in gedragsverandering.  Elke letter van SPORT staat voor een basis-ingrediënt dat nodig is voor het ontwikkelen van vaardigheden en het veranderen van gedrag.

Support

Plan

Oefenen

Reminders

Tools

Sporters gebruiken deze ingrediënten als ze hun sportieve vaardigheden willen aanscherpen om een nieuw doel te bereiken. Voor het ontwikkelen van communicatieve vaardigheden gebruiken we dezelfde principes.

De deelnemers aan onze praktijktrajecten SPORT ‘en  vier maanden. Geen ellenlange sessies maar 5 minuten per werkdag oefenen met je leerdoel. Zo wordt dit onderdeel van hun patroon.  Resultaat: daadwerkelijke gedragsverandering in de praktijk.

Home